O nas

Naši specialisti

O nas

Naši specialisti

dr. med., specialistka radiologije

Olivera Pečanac

Naš cilj so celostne obdelave ter pogovor in nasvet o nadaljnjem zdravljenju, da pacienti od nas odidejo pomirjeni in zadovoljni.

Olivera Pečanac v ultrazvočni ordinaciji sprejema paciente z različnimi težavami: bolečinami v trebuhu, sklepih, po padcih in poškodbah mišic ter sklepov, z bolečinami v nogah, tako pri hoji kot v mirovanju, z vrtoglavico in še mnogimi drugimi. Pacientom zagotovi strokovno, nebolečo, neinvazivno preiskavo, ki je relativno kratka in v večini primerov razkrije vzrok pacientovih težav.

Danes doktorica medicine je študij zaključila na Medicinski fakulteti Univerze v Ljubljani. Leta 2016 je opravila specialistični izpit s področja radiologije. Kot specialistka je delala na Pediatrični kliniki Univerzitetnega kliničnega centra Ljubljana, kjer je bila tudi predstojnica oddelka.

V času specializacije se je izobraževala na področju radiologije tako v Sloveniji kot v tujini. V času izobraževanja v ZDA je v bolnišnici Memorial Sloan Kettering v New Yorku pridobila izkušnje s področja onkološke radiologije. Leta 2015 je v Washingtonu opravila tečaj AIRP (radiološko-patološki tečaj) in pridobila ustrezen certifikat, 2018 pa v Barceloni še evropski »fellowship« ter pridobila dodatne izkušnje s področja pediatrične radiologije. Ves čas nadgrajuje svoje znanje in se izpopolnjuje na različnih izobraževanjih.

V ambulanti ZDRAVJE opravlja širok spekter ultrazvočnih preiskav in je nosilka RTG dejavnosti.

Naroči se na pregled v Ljubljano

Storitve specialista:

UZ in RTG preiskave

Od prvega klica do storitve že v 10 dneh.

Izjave pacientov, ki so nam zaupali svoje zdravje

Meni