O nas

Naši specialisti

O nas

Naši specialisti

Klemen Avsec
dr. med., specialistka dermatovenerologije

Tanja Kmecl

“Poleg strokovne in kakovostne oskrbe bolnika so ključnega pomena za uspeh zdravljenja tudi zaupanje, empatija in medsebojno spoštovanje.”

Dr. Kmecl je diplomirala na Medicinski fakulteti v Ljubljani, Specialistični izpit pa je opravila na Dermatovenerološki kliniki v Ljubljani.

Od leta 2000 do 2019 je bila zaposlena na Dermatovenerološkem oddelku Splošne bolnišnice Celje, njeno ožje področje delovanja so bili alergološki in dematoonkološki pregledi, alergološka testiranja in manjši dermatokirurški posegi. Bila je vodja alergološke dejavnosti, prispevala je k poročilu Evropskega multicentričnega registra za epikutana testiranja za osrednjo Evropo (ESSCA -European Surveillance System on Contact Allergies), vodila Šolo o atopijskem dermatitisu za bolnike, izvajala predavanja za izobraževanje družinskih zdravnikov in bila tudi mentorica mladim specializantom. 

Več let je bila zaposlena tudi v Dermatološki ambulanti AKD Ljubljana in v Dermatološko Estetskem Centru Derma Kranj, kjer nadaljuje deluje na področjih splošne dermatologije, dermatoonkologije in dermatokirurgije.

Dr. Kmecl je članica Združenja slovenskih dermatovenerologov (ZSD), Alergološke in imunološke sekcije SZD, Zdravniške zbornice Slovenije in Mednarodnega dermoskopskega združenja (International Dermoscopy Society). Sodeluje na dermatoloških in alergoloških kongresih doma in v tujini, ter pri vsakoletnem Dnevu boja proti melanomu.

Pri obravnavah se trudi, da vsakega bolnika pozorno posluša, se mu individualno posveti in odgovori na njegova vprašanja in dileme. Poleg zdravljenja bolezenskih sprememb kože svoje poslanstvo vidi tudi v preventivnem delovanju in ozaveščenju glede zaščite kože pred škodljivimi vplivi iz okolja.

Storitve specialista: splošni dermatološki in dermatoonkološki pregledi, manjši dermatokirurški posegi in odstranjevanje kožnih sprememb 

Storitve specialista:

manjši dermatokirurški posegi, splošni dermatološki in dermatoonkološki pregledi

Od prvega klica do storitve že v 10 dneh.

Izjave pacientov, ki so nam zaupali svoje zdravje

Meni