O nas

Naši specialisti

O nas

Naši specialisti

dr. med., specialist kirurgije

Mag. travm. Iztok Pilih

Pri vsakem pacientu uporabim vse svoje znanje in vso energijo, da bi odpravil njegove težave, predvsem pa na koncu njegovega zdravljenja videl, da je zadovoljen.

Dr. Pilih se ukvarja z artroskopsko kirurgijo kolena, ramena, komolca in gležnja, z zdravljenjem poškodb in okvar sklepov ter hrbtenice kot tudi z zdravljenjem drugih poškodb mišično-kostnega sistema. Ker prepozno ukrepanje lahko pripelje do dodatnih, včasih tudi nepopravljivih poškodb ali okvar, si vedno prizadeva pacientu prisluhniti in mu čim prej pomagati, da se stanje ne bi poslabšalo.

Leta 1988 je zaključil študij medicine na Medicinski fakulteti Univerze v Ljubljani. Takoj po študiju se je zaposlil na Travmatološkem oddelku Splošne bolnišnice Celje, kjer je leta 1990 začel specializacijo iz splošne kirurgije. Zaključil jo je s specialističnim izpitom leta 1994 na Kliničnem oddelku za travmatologijo Univerzitetnega kliničnega centra Ljubljana.Po končani specializaciji se je redno zaposlil na Travmatološkem oddelku Splošne bolnišnice Celje, kjer je bil od leta 2000 vodja artroskopskega tima. Leta 2001 se je kot vodja artroskopskega tima zaposlil na Travmatološkem oddelku Splošne bolnišnice Maribor (Univerzitetni klinični center Maribor) in tam deloval vse do leta 2019. Leta 2003 je ustanovil , Zavod za sklepne in športne poškodbe Celje, ki ga od ustanovitve vodi kot direktor. Je član Ameriške akademije ortopedskih kirurgov.

Storitve specialista:

Ortopedija in kirurgija roke

Od prvega klica do storitve že v 10 dneh.

Izjave pacientov, ki so nam zaupali svoje zdravje

Meni