O nas

Naši specialisti

O nas

Naši specialisti

dr. med., specialist fizikalne in rehabilitacijske medicine

Dr. Martin Zorko

Svojim pacientom želim pomagati, da bi se gibali varno in brez bolečin, hkrati pa želim biti tudi poslušalec, ki prisluhne in sliši njihove skrbi ter težave.

Dr. Martin Zorko se ukvarja z zdravjem gibalnega sistema, saj v sposobnosti gibanja vidi enega ključnih meril za kakovostno življenje. Več kot uradni nazivi mu pomeni, da svojim pacientom pomaga pri odpravljanju težav in bolečin, ki izvirajo iz okvarjenega gibalnega sistema.

Poleg ambulantnega dela je dr. Zorko aktiven tudi v športu. Leta 2015 je bil uradni zdravnik slovenske reprezentance na evropskih igrah v Bakuju, 2016 pa na olimpijskih igrah v Riu de Janeiru. Je član medicinske komisije pri Olimpijskem komiteju Slovenije. Leta 2016 je pridobil naziv doktor znanosti s področja biomehanike in poškodb kolena pri alpskem smučanju. V prostem času se tudi sam ukvarja s športom, predvsem s planinarjenjem, športnim plezanjem in tekom na smučeh.

Na Medicinski fakulteti Univerze v Ljubljani je diplomiral leta 2002. Specializacijo iz fizikalne in rehabilitacijske medicine je uspešno zaključil leta 2009. Že več let se ukvarja tudi z ultrazvočno diagnostiko mišično-skeletnih poškodb. Na tem področju se je redno dodatno izobraževal tako v Sloveniji kot tudi v tujini.

Naroči se na pregled v Ljubljano

Storitve specialista:

dlje časa trajajoče bolečine v hrbtenici, kostno -mišične bolečine, poškodbe mišic, poškodbe športnikov

Od prvega klica do storitve že v 10 dneh.

Izjave pacientov, ki so nam zaupali svoje zdravje

Meni