O nas

Naši specialisti

O nas

Naši specialisti

jani muha
dr. med., specialist splošne kirurgije

Jani Muha

Moje poslanstvo je zagotoviti najboljšo zdravstveno oskrbo za paciente s področja žilne in plastične kirurgije

Dr. Jani Muha je zaključil študij medicine leta 2013 na Medicinski fakulteti v Ljubljani. Tekom študija je za svoje raziskovalno delo s področja plastične kirurgije prejel Prešernovo nagrado. Zaključil je specializacijo splošne kirurgije, potem pa se je preusmeril v področje žilne kirurgije in kirurgije roke. Je specialist za zdravljenje arterijskih žil in kroničnega venskega popuščanja ter težav s področja plastične in estetske kirurgije, kamor spadajo kirurško zdravljenje rakastih in nerakastih kožnih sprememb, kirurgija roke ter kirurško in nekirurško pomlajevanje obraza. 

Kot sam meni, je njegovo poslanstvo zagotoviti najboljšo zdravstveno oskrbo za paciente s področja žilne in plastične kirurgije. Za dosego najboljših rezultatov se stalno izobražuje in v delo vključuje nove tehnike in metode zdravljenja. Najpomembnejše za delo s pacienti pa je po njegovem spoštovanje in empatija, kar je ključno za vzpostavitev zaupanja med pacientom in zdravnikom. 

Naroči se na pregled v Koper

Storitve specialista:

Blefaroplastika, diagnosticiranje in zdravljenje krčnih žil s sodobno metodo, Dupuytrenova kontraktura, evla operacije krčnih žil, flebektomije, Ganglioni, Izrezi kožnega raka z enostavno in zahtevno rekonstrukcijo, izrezi kožnih in podkožnih sprememb, Karpalni kanal, sklerozacije, Trigger finger, Ulnarni živec, UZ ven nog

Od prvega klica do storitve že v 10 dneh.

Izjave pacientov, ki so nam zaupali svoje zdravje

Meni