O nas

Naši specialisti

O nas

Naši specialisti

dr. med., specialistka splošne kirurgije

Tamara Klarić

Za vsakega pacienta si vzamem dovolj časa, da ga slišim, razumem njegove težave, predvsem pa  mu realno in objektivno predstavim njegovo stanje ter možnosti zdravljenja.

Tamara Klarič je v zadnjih letih opravila več kot tisoč endovenskih laserskih operacij. Ima bogate izkušnje v ultrazvočni diagnostiki venskega sistema nog.

Svoje poslanstvo izpolnjuje tako, da pacientom nudi razumljiva pojasnila o postavljenih diagnozah in jim pomaga premagati vse dvome ter odgovoriti na vsa vprašanja. Nagrado za svoje delo pa vsakodnevno črpa iz pohval pacientov, ki so s pregledi in njenimi pojasnili zadovoljni ter zato v procesu zdravljenja tudi bolj aktivno vpleteni.

Je članica Slovenskega združenja žilnih kirurgov in Evropskega foruma za venske bolezni (EVF).

Študij na Medicinski fakulteti Univerze v Ljubljani je zaključila leta 2003, že naslednje leto pa začela opravljati specializacijo s področja splošne kirurgije v Splošni bolnišnici Novo mesto in pozneje v Univerzitetnem kliničnem centru Ljubljana. Uspešno jo je zaključila leta 2011. Od februarja 2012 do decembra 2015 je bila zaposlena v ambulanti za ultrazvok in žilno kirurgijo Avelana Otočec. Od leta 2016 je zaposlena v Ambulanti ZDRAVJE, kjer je nosilka dejavnosti splošne kirurgije. Gostovala je na izobraževanjih v Life Care International v Dubaju (UAE) in Al Tai Medical Center Doha v Katarju. Živi v Cerknici, rada teče ter se sprehaja s hčerko in psoma. Je navdušena jadralka in smučarka.

Storitve specialista:

Dermatologija in odstranjevanje, Diagnostika in preventiva, Izrezi kožnih sprememb, Izrezi podkožnih tvorb, Pomlajevanje obraza in telesa, Žilna kirurgija

Od prvega klica do storitve že v 10 dneh.

Izjave pacientov, ki so nam zaupali svoje zdravje

Meni