O nas

Naši specialisti

O nas

Naši specialisti

Klemen Avsec
dr. med., specialist ortopedije

Klemen Avsec

”Že od malih nog sem imel odličnega vzornika dedka, ki je ortoped, in od nekdaj sem bil navdušen nad tem, kaj vse lahko pacientom »popraviš« kot ortopedski kirurg in jim s tem izboljšaš kvaliteto življenja.”

Delo Klemna Avsca je največkrat povezano z odpravljanjem bolečin v velikih sklepih in hrbtenici. Ukvarja se predvsem z začetno in napredovalo obrabo kolenskih in kolčnih sklepov in z njunim operativnim zdravljenjem. Kolki in kolena so največji sklepi v človeškem telesu, ki omogočajo gibanje. V kolikor so ti boleči ali obrabljeni, je gibanje oteženo in s tem tudi močno znižana kvaliteta življenja.

Po njegovih besedah je pri delu s pacienti najpomembnejša vzpostavitev zaupanja. Pravi, da je za uspešno zdravljenje potrebno pacientu predstaviti njegovo zdravstveno težavo in pojasniti realna pričakovanja pri zdravljenju le te, pa naj bo to enostaven zvin gležnja ali pa kritična obraba kolenskega sklepa.

Klemen Avsec je leta 2022 končal specializacijo iz ortopedske kirurgije. Sedaj je redno zaposlen na Ortopedski kliniki v Ljubljani, kjer je tudi opravljal specializacijo. Redno se udeležuje izpopolnjevanj in strokovnih srečanj doma in v tujini. Raziskovalno aktiven je predvsem na področju rekonstruktivne artroplastične kirurgije in obrabe materialov.

Naroči se na pregled v Ljubljano

Storitve specialista:

artroplastika kolen in kolkov, obraba kolen, obraba kolkov

Od prvega klica do storitve že v 10 dneh.

Izjave pacientov, ki so nam zaupali svoje zdravje

Meni