O nas

Naši specialisti

O nas

Naši specialisti

Ana Medved
dr. med., specialistka splošne kirurgije

Dr. Ana Medved

Najpomembnejše pri delu s pacienti se mi zdi pozornost, ki jim jo lahko namenim.

Dr. Ana Medved  je specialistka splošne kirurgije, specializirana za zdravljenje popuščanja povrhnjega venskega sistema. Pomaga pacientom s ”polnimi” težkimi nogami oz. s sindromom povrhnjega venskega sistema, ki paciente v vsakdanjem življenju precej omejuje. Najpomembnejše pri delu s pacienti se ji zdi pozornost, ki jim jo lahko nameni, poslušanje in razumevanje njihovih težav. Delo zdravnikov po njenem mnenju ni nujno zgolj učinkovita diagnostika in zdravljenje, temveč tudi pozorno poslušanje pacientov in razumevanje njihovega problema. 

Dr. Ana Medved se ukvarja tako z diagnostiko krčnih žil, svetovanjem glede konzervativnega zdravljenja, kot tudi operativnim zdravljenjem, ki zajema klasični kirurški pristop, endovensko toplotno ali kemično zdravljenje, vse pod ultrazvočnim nadzorom. Njen cilj je pozdraviti pacienta v celoti. 

Poleg kirurškega dela se ukvarja tudi s kakovostjo in varnostjo zdravljenja, kot tudi s poslovodenjem zdravstvenih organizacij. Trenutno je direktorica MD medicina in izpraševalka vsebin s področja kakovosti in varnosti zdravljenja na pripravniških izpitih na Zdravniški zbornici Slovenije. 

Naroči se na pregled v Ljubljano

Storitve specialista:

angiološki pregledi, flebektomije, izrezi kožnih in podkožnih sprememb, PREGLEDI IN OPERACIJE KRČNIH ŽIL, sklerozacije, UZ ven nog

Od prvega klica do storitve že v 10 dneh.

Izjave pacientov, ki so nam zaupali svoje zdravje

Meni