O nas

Naši specialisti

O nas

Naši specialisti

dr. Klemen Bedenčič
dr. med., specialist ortopedske kirurgije

Doc. dr. Klemen Bedenčič

Veseli me, da s svojo specializacijo pacientom lahko konkretno pomagam pri težavah, ki jih pestijo. Pri delu s pacienti si prizadevam, da sem v prvi vrsti tudi človek, ki prisluhne, ne le kirurg.

Klemen Bedenčič je diplomiral na Medicinski fakulteti v Ljubljani. Že v času študija se je aktivno vključeval v stroko in za svoje raziskovalno delo prejel Prešernovo nagrado. Kot študent je veliko časa preživel v operacijskih dvoranah Kirurškega sanatorija Rožna dolina in ljubljanskega Univerzitetnega kliničnega centra.

Po končanem študiju se je zaposlil v Splošni bolnišnici Novo mesto, kjer je leta 2017 končal specializacijo iz ortopedske kirurgije. Med specializacijo je leta 2016 končal tudi doktorski študij na Univerzi v Ljubljani. Ves čas se izobražuje na raznih mednarodnih tečajih in v operacijskih dvoranah v Belgiji, Franciji, Nemčiji in Avstriji, predvsem na področju stopalne kirurgije in protetike. Na področju stopalne kirurgije, je v Splošni bolnišnici Novo mesto uvedel številne nove metode zdravljenja.

Redno se udeležuje mednarodnih kongresov širom po Evropi, tudi z aktivno udeležbo in objavlja strokovne članke v priznanih mednarodnih strokovnih revijah. Kot prvi v Sloveniji je izvedel implantacijo umetnega sklepa nožnega palca.

Pomaga zlasti pri težavah zaradi artroze kolka in kolena, športnih poškodb gležnja in Ahilove tetive ter ploskega stopala in deformacij sprednjega dela stopala.

Naroči se na pregled v Ljubljano

Storitve specialista:

deformacija stopala, hallux valgus, izkrivljen nožni palec, obraba in poškodba kolena, obraba in poškodba kolka, poškodba gležnja

Od prvega klica do storitve že v 10 dneh.

Izjave pacientov, ki so nam zaupali svoje zdravje

Meni