O nas

Naši specialisti

O nas

Naši specialisti

ernest novak
dr. med., specialist travmatologije

Iztok Gril

‘’Pri svojem delu prisegam na strokovnost, individualni pristop ter zaupanje med bolnikom in zdravnikom.’’

Iztok Gril v Ambulanti ZDRAVJE opravlja travmatološke preglede ob poškodbah kolka, kolena, gležnja in stopala. Poseben izziv pa mu predstavljajo pacienti, katerih zdravljenje traja že dlje časa in potrebujejo drugo mnenje po poškodbah in operativnih posegih na spodnji okončini.

Pravočasnemu in ustreznemu zdravljenju poškodb pripisuje velik pomen, saj lahko poškodbe gibal trajno spremenijo življenje posameznika.

Študij medicine je zaključil na Medicinski fakulteti Univerze v Ljubljani. Leta 2009 je opravil specialistični izpit s področja travmatologije. Kot specialist dela na kliničnem oddelku za travmatologijo v Univerzitetnem kliničnem centru v Ljubljani. Svoje znanje je nadgrajeval pri uglednih strokovnjakih v tujini. Redno predava na strokovnih srečanjih tako doma, kot v tujini. Večino svojega dela pa posveča zdravljenju kompleksnih poškodb spodnjih okončin in njihovih komplikacij.

Naroči se na pregled v Ljubljano

Storitve specialista:

druga mnenja po poškodbah in operacijah spodnjih okončin, poškodbe gležnja, poškodbe kolena, poškodbe kolka, poškodbe stopala, športne poškodbe

Od prvega klica do storitve že v 10 dneh.

Izjave pacientov, ki so nam zaupali svoje zdravje

Meni