O nas

Naši specialisti

O nas

Naši specialisti

Doc. dr. Klemen Stražar - Ambulanta zdravje
dr. med., specialist ortoped

Doc. dr. Klemen Stražar

Pri svojem delu želim vsakega pacienta obravnavati celostno in zato veliko časa posvetim pogovoru o njegovih težavah. Uporabljam zdravljenje, ki je prilagojeno pacientovemu načinu življenja.

Doc. dr. Klemen Stražar je svojo kariero posvetil artroskopski in rekonstrukcijski kirurgiji na kolenu, rami in kolku ter zdravljenju športnih poškodb. S svojim znanjem je pomagal pri zdravljenju poškodb številnim slovenskim in tujim športnikom.

»Izjemno zadovoljstvo sem občutil ob pogledu na svojega pacienta, ki je dve leti po operativnem posegu na rami z izrazom popolne sreče na obrazu prejel olimpijsko kolajno. Podobni občutki me prevzamejo vsakič, ko skozi vrata ambulante vstopi zadovoljen pacient in pove, da je z mojo pomočjo ponovno kakovostno zaživel.«

Doc. dr. Stražar je specialist ortoped od leta 2004. Izpopolnjeval se je doma in v tujini, med drugim na kliniki Artro Clinic v Stockholmu na Švedskem, v Southern California Orthopaedic Institute (SCOI) v Los Angelesu (ZDA), v Montrealu, Halifaxu in Torontu v Kanadi ter na kliniki MedSports v Ann Arborju v Michiganu (ZDA). Po zaključenem podiplomskem študiju je leta 2015 opravil trimesečno podoktorsko izobraževanje na Univerzitetni ortopedski kliniki v Aarhusu na Danskem.

Danes je redno zaposlen na Ortopedski kliniki v Ljubljani, delno pa tudi na Medicinski fakulteti Univerze v Ljubljani, kjer kot docent sodeluje v izobraževalnem procesu študentov ljubljanske medicinske fakultete.

Naroči se na pregled v Ljubljano

Storitve specialista:

artroskopija kolena, artroskopija kolka, artroskopija rame, bolečine v kolku, poškodbe športnikov

Od prvega klica do storitve že v 10 dneh.

Izjave pacientov, ki so nam zaupali svoje zdravje

Meni