O nas

Naši specialisti

O nas

Naši specialisti

dr. med., specialist ortoped

Dr. Bogdan Ambrožič

Že od malih nog se rad ukvarjam s športom. Zato res dobro razumem paciente, ki ambulanto obiščejo zaradi bolečin v sklepih in se želijo čim prej vrniti k športnim aktivnostim.

Dr. Ambrožič se ukvarja z artroskopskim in minimalno invazivnim operativnim zdravljenjem poškodb ter bolezni ramenskega in kolenskega sklepa ter gležnja. Pri delu s pacienti na prvo mesto postavlja strokovnost, natančnost in profesionalnost, za katere verjame, da morajo biti vedno v spremstvu prijaznosti, razumevanja in empatije do pacienta.

Organiziral je številne artroskopske simpozije in delavnice, hkrati pa je tudi vabljeni predavatelj na simpozijih tako v Sloveniji kot v tujini. V prostem času rad kolesari in teče. Je tudi velik ljubitelj narave.
Študij na Medicinski fakulteti Univerze v Ljubljani je zaključil leta 1995. Že takoj naslednje leto je začel opravljati specializacijo s področja ortopedije, ki jo je zaključil leta 2001. Po končani specializaciji je opravil dodatna izobraževanja v specialnih bolnišnicah v Nemčiji, Italiji, Franciji, na Nizozemskem in v Avstriji. Zaposlen je v lastnem zasebnem medicinskem centru Bisturmed v Kopru, v Ambulanti ZDRAVJE pa je nosilec dejavnosti ortopedije.

Naroči se na pregled v Ljubljano

Storitve specialista:

artroskopija kolena, artroskopija ramena, poškodbe in bolečine v gležnju, poškodbe in bolečine v kolenu, poškodbe in bolečine v ramenu, športne poškodbe kolena

Od prvega klica do storitve že v 10 dneh.

Izjave pacientov, ki so nam zaupali svoje zdravje

Meni