Nova poslovna enota Ambulante ZDRAVJE v Kopru

Ambulanta ZDRAVJE

2 min

Nova poslovna enota Ambulante ZDRAVJE v Kopru – akcije ob dnevih odprtih vrat

S februarjem je odprla vrata naša nova poslovna enota v Kopru, na Ulici 15. maja 12 a. V ambulanti bo mogoče opraviti ortopedske in travmatološke preglede, preglede krčnih in vratnih žil, triažne preglede motečih kožnih spremeb in izreze kožnih in podkožnih tvorb, saj bodo v njej delovali ortopedska travmatologa
Iztok Pilih, dr.med. in Ladislav Kovačič dr.med. ter splošna kirurga Tamara Klarić, dr.med. in Primož Praček, dr.med.
Več informacij o lokaciji, odpiralnem času in storitvah najdete na spletni strani https://ambulanta-zdravje.si/o-nas/kontakt-in-lokacija/, preko spletne strani pa se lahko na storitev tudi prijavite.

Dodatna ugodnost: Bon za 30 EUR popusta za odstranitev motečih kožnih sprememb

Poletje je čas, ko se nekoliko bolj lahkotno oblečemo in kožo nastavimo sončnim žarkom. S kratkimi rokavi in večjimi izrezi ter spetimi lasmi nehote pokažemo tudi kožne spremembe, ki smo jih pozimi uspešno prikrili. Če imate moteče kožne in podkožne spremembe kot npr. izrastke, starostne bradavice, fibrome, aterome in lipome, ki bi jih radi odstranili, vas vabimo na triažni posvet v Ambulanto Zdravje v Koper ali v Ljubljano, kjer triažne preglede opravlja specialistka kirurgije Tamara Klarić, dr.med.

Po kratkem usmerjenem triažnem posvetu zdravnica oceni in svetuje možne oblike odstranitve moteče spremembe. V primerih, ko je sprememba suspektna pa vam svetuje diagnostičen pregled kožne spremembe pri specialistu dermatologije.

V dneh med 18. 7. 2022 in 9. 8. 2022 ob triažnem pregledu motečih kožnih spremembe v Ambulanti Zdravje v Kopru ali v Ljubljani prejmete bon za 30 eur popusta, ki ga lahko izkoristite za odstranitev kožne spremembe v naši ambulanti v Kopru ali v Ljubljani. Več o odstranitvah kožnih sprememb v Ambulanti Zdravje si lahko preberete na tej povezavihttps://ambulanta-zdravje.si/aktualno/kozne-spremembe-lahko-odstranite-z-laserjem-ali-kirursko/.

Na triažni posvet se prijavite s klicem na telefonsko številko 030 704 429.

Ugodnost velja v dneh med 18. 7. 2022 in 9. 8. 2022. Število mest je omejeno, zato nikar ne odlašajte s prijavo.

Vabljeni!

Meni