Nova poslovna enota Ambulante ZDRAVJE v Kopru

Ambulanta ZDRAVJE

2 min

Nova poslovna enota Ambulante ZDRAVJE v Kopru – akcije ob dnevih odprtih vrat

S februarjem je odprla vrata naša nova poslovna enota v Kopru, na Ulici 15. maja 12 a. V ambulanti bo mogoče opraviti ortopedske in travmatološke preglede, preglede krčnih in vratnih žil, triažne preglede motečih kožnih spremeb in izreze kožnih in podkožnih tvorb, saj bodo v njej delovali ortopedska travmatologa
Iztok Pilih, dr.med. in Ladislav Kovačič dr.med. ter splošna kirurga Tamara Klarić, dr.med. in Primož Praček, dr.med.
Več informacij o lokaciji, odpiralnem času in storitvah najdete na spletni strani https://ambulanta-zdravje.si/o-nas/kontakt-in-lokacija/, preko spletne strani pa se lahko na storitev tudi prijavite.

Posebna ugodnost tražni pregled kožnih sprememb – akcija je zaključena

Ob otvoritvi smo za vas pripravili tudi posebno ugodnost. V februarju in marcu ponujamo brezplačen triažni kirurški pregled kožnih sprememb, ki ga bo opravila dr. med. Tamara Klarić. V primeru, da odkrita sprememba ni nevarna, vendar bi se vseeno odločili za odstranitev, lahko poseg opravite v Ambulanti ZDRAVJE 20 % ugodneje. V primeru potencialno nevarne spremembe pa lahko koristite 20-% popust na dermatološki pregled v naši ambulanti v Ljubljani.

Dodatna ugodnost: 50 % popust na ortopedski pregled

Zaradi velikega odziva na našo akcijo pregleda kožnih sprememb smo dodali novo ugodnost, ki velja ob dnevu odprtih vrat. Do 31.5.2022 lahko koristite 50 % popusta na ortopedske in travmatološke preglede v naši ambulanti v Kopru. V kolikor se bo na pregledu izkazalo, da potrebujete protibolečinsko blokado ali nadaljnjo RTG ali UZ diagnostiko, vam nudimo še dodatne ugodnosti.

  • gratis protibolečinsko blokado v Ambulanti Zdravje v Kopru,
  • gratis RTG slikanje v Ambulanti Zdravje v Ljubljani,
  • 50 % popusta na UZ sklepa v Ambulanti Zdravje v Ljubljani,
  • 50 % popusta na UZ mišice v Ambulanti Zdravje v Ljubljani.

V Ambulanti Zdravje v Kopru opravljata specialistične preglede ortopedska travmatologa
mag.travmatologije Iztok Pilih, dr.med. in Ladislav Kovačič dr.med. Ambulanto Zdravje stranke največkrat poiščejo zaradi težav s koleni. Koleno sodi med velike sklepe in nosi največje obremenitve. Zaradi teh obremenitev je, poleg gležnja, najpogosteje poškodovan sklep v našem telesu. Preberite vse o zdravljenju težav s koleni v pogovoru s travmatologom mag. Iztokom Pilihom na https://ambulanta-zdravje.si/aktualno/preventiva-in-kurativa-pri-poskodbah-kolena/.

Če imate tudi vi težave s koleni, komolcem, rameni, gležnji, sklepnimi in športnimi poškodbami, nas lahko kontaktirate.
Na pregled se lahko prijavite:
• s klicem na telefonsko številko 030 704 429 ali
• preko elektronskega sporočila na info@ambulanta-zdravje.si (kamor vpišete vašo gsm številko) ali
• preko vtičnika na spletni strani https://ambulanta-zdravje.si/narocite-se/, kjer izberete lokacijo »Ambulatna v Kopru«, področje Ortopedija, storitev »Specialistični travmatološki pregled-prvi« in izberete želeni termin pregleda ter se naročite v naš urnik.

Ugodnosti veljajo do 31.5.2022. Število mest je omejeno, zato nikar ne odlašajte s prijavo.

Vabljeni!

Sorodne vsebine

Meni