Žilna kirurgija

Vas motijo utrujene, otekle, težke noge, otekanje gležnjev in goleni ter videz nog, ki so prepredene z izstopajočimi žilami?

Vse to so znaki bolezni krčnih žil, ki se lahko začne z vizualno motečimi, metličasto razpredenimi kapilarami, ki prosevajo skozi kožo, ali nekaj izstopajočimi žilami, nadaljuje z otekanjem, bolečinami v nogah in konča z razjedami, ki predstavljajo nepopravljive posledice.

Dobra novica je, da je kronična bolezen ven obvladljiva. Zdravnik specialist pregleda ožilje nog in svetuje ukrepe, ki upočasnijo napredek bolezni, za napredovale stadije bolezni krčnih žil pa predlaga ustrezne načine zdravljenja. V ambulanti Zdravje preglede in operacije krčnih žil opravljajo splošni kirurgi Tamara Klarićdr. Ana Medved in Primož Praček.

Termin za operacijo žilne kirurgije brez čakalne dobe z vami uskladimo v roku 1 tedna.

Cenik storitev

Specialistični flebološki pregled – prvi (UZ ven nog vključen) 80 EUR 30 min Tamara Klarić Rezerviraj
80 EUR 30 min Ana Medved Rezerviraj
80 EUR 30 min Primož Praček Rezerviraj
Ultrazvok ven nog – prvi 80 EUR 30 min Tamara Klarić Rezerviraj
80 EUR 30 min Ana Medved Rezerviraj
80 EUR 30 min Primož Praček Rezerviraj
Laserska operacija krčnih žil – EVLA 1.200 EUR
Flebektomija podkožnih ven 520 EUR
Sklerozacija 70 EUR
Laserska odstranitev kapilar 50 – 120 EUR

Cene so informativne. Določijo se na podlagi posamezne pacientove obravnave in se lahko spreminjajo glede na zahtevnost obravnave/posega, porabljenega materiala in časa.

Cenik velja od 1. 7. 2020 dalje. DDV v skladu z 42. členom ZDDV-1 ni obračunan. Pridržujemo si pravico za spremembo cen brez predhodnega obvestila. Cene vsebujejo DDV, kjer je to zakonsko zahtevano. Plačilo storitev lahko izvedete gotovinsko ali z različnimi plačilnimi ter kreditnimi karticami.