10-% popust na vse storitve Ambulante ZDRAVJE

Ambulanta ZDRAVJE

2 min

Leto 2021 se približuje koncu in tudi v Ambulanti ZDRAVJE pričakujemo novo leto v upanju, da bomo lahko še naprej pomagali našim strankam na poti do zdravja. Tudi letos smo se odločili, da v zadnjih dneh starega leta za vas pripravimo posebno ugodnost.

Posebna ugodnost do konca meseca

Na novi lokaciji nudimo 10-% popust na vse specialistične in diagnostične preglede pri ortopedu, dermatologu, fiziatru in splošnem kirurgu ter na vse posege in operacije. 

Nudimo:

Izvedba storitev v kompleksu ZVD

V lanskem letu smo se preselili na novo lokacijo, in sicer v kompleks ZVD (Zavod varstva pri delu) na naslovu Pot k Izviru 6, 1260 Ljubljana – Polje (nekdanja Chengdujska cesta 25).

Na novi lokaciji omogočamo:

  • brezplačno parkiranje na parkirišču ZVD, kjer je pravilom na voljo prosto parkirno mesto;
  • sprejem na recepciji, kjer prijazno preverimo izpolnjevanje PCT pogoja;
  • nove prostore, v katerih se boste počutili dobro in sproščeno;
  • sodobno opremo in oskrbo kot smo jo nudili do zdaj.

Kako koristiti ugodnost?

Ugodnost velja od 13. 12. do vključno 31. 12. 2021. Če se boste na izbrane storitve naročili znotraj tega obdobja in bo storitev izvedena do vključno 31. 1. 2022, boste po izvedbi vplačali samoplačniško storitev po ponujenem 10-% znižanju.

Na storitev se lahko naročite:

  • po telefonski številki 030 704 429 od ponedeljka do petka med 8. in 18. uro,
  • po elektronski pošti info@ambulanta-zdravje.si,
  • prek izpolnjenega spodnjega obrazca (vas pokličemo in dorečemo točen termin obiska).

V času praznikov (25. 12. in 31. 12.) bo ambulanta zaprta, a naročniška služba dela. Za naročila, ki jih bomo prejeli v tem času, bo popust prav tako upoštevan.

Na obravnavo pridite popolnoma zdravi, ob obisku stavbe ZVD in naše ambulante pa lahko pričakujete tudi preverjanje PCT pogoja. Prav tako je obvezno nošenje zaščitnih mask v vseh skupnih prostorih.

V primeru dodatnih vprašanj vam nanje z veseljem odgovorimo po telefonu ali elektronski pošti. Veseli bomo tudi vašega obiska.

Sorodne vsebine

Meni