O nas

Naši specialisti

O nas

Naši specialisti

dr. Ladislav Kovačič
dr.med., specialist travmatolog

Ladislav Kovačič

Gibalni aparat je ključen za svobodno gibanje, zato si z modernimi metodami zdravljenja poškodb gibal vsak dan prizadevam, da se moji pacienti lahko vrnejo k svojim aktivnostim in so zato srečnejši.

Ladislav Kovačič je po študiju na Medicinski fakulteti v Ljubljani nadaljeval s specializacijo iz travmatologije, ki jo je zaključil leta 2007. Svoje strokovno znanje je izpopolnjeval z dodatnim izobraževanjem pri vrhunskih strokovnjakih v tujini, v Belgiji, Franciji, Nemčiji in Veliki Britaniji. Med drugim je leto dni samostojno delal v Franciji kot kirurg ortoped.

Področje travmatologije ga navdušuje, ker je zanimivo in se hitro razvija ter zagotavlja nove oblike zdravljenja, sploh v zadnjih letih. Prav znanje in izkušnje pa mu pomagajo, da pacientu prisluhne, mu stopi nasproti in pomaga.

Kot predavatelj in inštruktor je vabljen na mednarodna strokovna srečanja, tečaje in delavnice. Je avtor člankov in učbenikov s področja ramenske kirurgije. Trenutno deluje kot predsednik Evropskega združenja za artroskopsko ramensko kirurgijo pri združenju ESSKA.

Večino časa je bil zaposlen na Kliničnem oddelku za travmatologijo UKC Ljubljana, pred kratkim pa se je zaposlil v podjetju Arbormea. S svojim znanjem, izkušnjami in skrbjo za bolnike deluje v smeri učinkovitega in hitrega zdravljenja poškodb s pomočjo sodobnih metod. Ožje področje njegovega delovanja so sklepne in športne poškodbe, še zlasti poškodbe in obolenja ramenskega obroča in kolenskega sklepa.

Rezerviraj storitev v Ljubljani

Rezerviraj storitev v Kopru

Storitve specialista:

koleno, poškodbe sklepov, rama, športne poškodbe

Od prvega klica do storitve že v 10 dneh.

Izjave pacientov, ki so nam zaupali svoje zdravje

Meni