Nega kože po dermatoloških in laserskih posegih

Koža je naš prvi stik s svetom in si zasluži našo pozornost in nego, če jo želimo ohraniti zdravo, gladko in sijočo. Po estetskih dermatoloških posegih, ki jih opravljamo v Ambulanti ZDRAVJE, je koža občutljiva in razdražena in prvih nekaj dni oziroma tednov po posegu je ključno, da kožo zaščitimo in negujemo ter ji tako pomagamo k čimprejšnji regeneraciji. Najboljše rezultate dosežemo, če kožo ohranimo vlažno, čisto in zaščiteno pred soncem. Kremi podjetja Dermaceutic Regen Ceutic in K Ceutic sta zelo učinkoviti v tej vlogi, saj sta razviti posebej za namen zaščite in obnavljanja kože. Vsebujeta bioaktivne sestavine, ki odlično dopolnjujejo in optimizirajo rezultate estetskih dermatoloških posegov in se priporočata posegih, ki jih opravljamo v Ambulanti ZDRAVJE.

NEGA KOŽE PO LASERSKEM POMLAJEVANJU IN ODSTRANITVI KAPILAR

Krema K Ceutic je namenjena uporabi po estetskih dermatoloških posegih kot so pilingi, lasersko pomlajevanje kože in odstranjevanje kapilar. Krema ima blažilen, pomirjevalen učinek, zmanjšuje pordelost in koži zagotovi potrebne hranilne snovi, prav tako pa nudi kakovostno zaščito proti UVA in UVB žarkom s SPF faktorjem 50. Napredna formula pomaga koži ohraniti optimalno vlažnost, kar skrajša čas celjenja. Krema je brez parabenov in parfumov.

Aktivne sestavine:

  • Vitamini K: delujejo blažilno in pomirjevalno ter preprečujejo vnetje
  • Glikoprotein: spodbuja rast površinskih celic kože in s tem pospešuje regeneracijo
  • Vitamina C in E: znana antioksidanta, ki zavirata znake staranja kože zaradi izpostavljenosti sončnim žarkom
  • Karitejevo maslo: odlično sredstvo za vlaženje kože

NEGA KOŽE PO KEMIČNIH PILINGIH

Krema Regen Ceutic je namenjena obnovitvi povrhnjice kože po močnejših estetskih posegih kot so kemični pilingi in globlji laserski posegi. Priporočena je tudi za vsakodnevno nego zelo občutljive in suhe kože s prvimi znaki staranja, saj vsebuje visoko koncentracijo sestavin za dolgotrajno obnovitev, hidracijo in zaščito. Krema je brez parabenov in parfumov. Z uporabo kreme Regen Ceutic bo vaša koža optimalno navlažena, pomirjena, čvrsta in sijoča.

Meni