Laserska odstranitev kapilar

je neinvaziven ambulanti poseg, s katerim preko kože odstranjujemo popokane rdečkaste kapilare in modrikaste mrežaste vene, ki presevajo skozi kožo. Laserski žarek vpliva le na krvno barvilo hemoglobin, ki ga vsebujejo žilne spremembe in pri tem ne poškoduje povrhnjice ter drugih struktur v podkožju. Toplota laserskega žarka uniči rdeče krvničke in stene žilic, ki se v nekaj tednih razgradijo in izginejo. Poseg običajno traja 15-45 min. Med posegom lahko občutite neprijeten, zbadanju podoben občutek, ki ga lajšamo s hlajenjem kože. 14 dni po posegu nosite kompresijsko nogavico. Prvi mesec po posegu vam svetujemo izogibanje soncu in ustrezno zaščito pred morebitnim izpostavljanjem soncu. Za popolno odstranitev običajno zadostujejo 3-4 tretmaji. Primeren čas za odstranitev je od jeseni do spomladi.

Storitev izvajamo v Ljubljani, cena znaša 100 eur za eno regijo.

Obvestilo pred naročilom na storitev:

Pred izvedbo te storitve je potrebno opraviti UZ pregled ven, ki poda jasno sliko o stanju vašega venskega ožilja nog ter vrsti in obsegu potrebnih ukrepov za zdravljenje.

Naročite se na storitev v Ljubljani

Naročite se na storitev v Kopru

Če ste UZ pregled ven nog že opravili in imate izvid specialista, lahko pri nas opravite nadaljnje zdravljenje brez ponovnega pregleda. Prosimo, da nas pokličete na telefonsko številko 030 704 429 ali nam pišete na info@ambulanta-zdravje.si, da dogovorimo vse potrebno za vaš obisk pri nas.

Meni