Specialistični travmatološki pregled je ambulantni pregled, ki ga izvaja zdravnik, specializiran za področje travmatologije, kar je zelo sorodno področju ortopedije. Travmatološki pregled pokaže zlasti poškodbe gibalnega sistema, predvsem se pri tem ugotavlja nepravilnosti v strukturi in delovanju kosti, sklepov, mišic in tetiv. Najpogosteje se travmatolog ukvarja z diagnosticiranjem in zdravljenjem zlomov različnih kosti in sklepov.

Običajno se travmatolog z vami najprej pogovori o vaših težavah, nato vas pregleda in po potrebi izvede različne gibalne teste, s katerimi lažje oceni obseg poškodbe. Če s seboj prinesete posnetke slikovne diagnostike (rentgen, magnetna resonanca itd.) ali predhodne izvide, si jih ogleda. Na koncu pregleda vam pojasni vzrok za vaše težave, postavi diagnozo, če je to možno, vas napoti k drugim specialistom ali na dodatno diagnostiko, v kolikor je to potrebno ter vam svetuje glede nadaljnjega zdravljenja.

Pregled pri travmatologu traja do 20 minut in je popolnoma neboleč. Izvid prejmete najkasneje v roku 1-3 dni po opravljenem pregledu.

Storitev izvajamo v Ljubljani in Kopru, cena znaša 80 eur v Kopru in 90 eur v Ljubljani.

 

Izberite lokacijo in se naročite na pregled

Z izbiro storitve iz spodnjega seznama se lahko sami naročite na želeni termin. V prvem koraku izberete storitev, v naslednjem pa izberete datum in uro. Z oddajo svojih podatkov v zadnjem koraku potrdite naročilo na izbrani termin.

Naročite se na storitev v Ljubljani
Naročite se na storitev v Kopru
Meni