Specialistični pregled pri plastičnem kirurgu je ambulanti pregled, ki ga opravlja specialist za področja plastične, rekonstrukcijske in estetske kirurgije. Najpogosteje na pregled prihajajo pacienti z rakastimi in nerakastimi spremembami kože, zlasti na področju obraza. Poleg tega veliko pregledov plastični kirurg opravi strankam s sindromom zapestnega prehoda oziroma karpalnim kanalom, sprožilnim prstom oziroma Trigger finger ter Dupuytrenovo kontrakturo.

Med ambulantnim pregledom se s kirurgom najprej pogovorite o svojih težavah. Po pregledu in oceni stanja, vas bo kirurg seznanil s potekom nadaljnjega zdravljenja. Pri težavah povezanih s kožnimi spremembami, vam bo svetoval in opravil odstranitev le-te. Pri težavah, ki spadajo pod področje kirurgije roke, vam bo svetoval glede možnosti injeciranje lokalnega anestetika in kortikosteroida ali operativnega zdravljenja.

Pregled pri plastičnem kirurgu traja do 15 minut in je popolnoma neboleč. Izvid prejmete v roku 1-3 dni po opravljenem pregledu.

Storitev izvajamo v Ljubljani in v Kopru, cena znaša 80 eur v Kopru in 90 eur v Ljubljani.

 

Izberite lokacijo in se naročite na storitev

Z izbiro storitve se lahko sami naročite na želeni termin. V prvem koraku izberete storitev, v naslednjem pa izberete datum in uro. Z oddajo svojih podatkov v zadnjem koraku potrdite naročilo na izbrani termin.

Naročite se na storitev v Ljubljani

Naročite se na storitev v Kopru

Meni