Specialistični pregled pri fiziatru je ambulanti pregled pri specialistu fizikalne in rehabilitacijske medicine, ki je usmerjen v celostno obravnavo pacientov z ortopedskimi težavami, kot so zlomi, izpahi, operacije sklepov in hrbtenice, posledice obrabe sklepov, bolečine v hrbtenici, sklepih in mišicah. Cilj pregleda je izboljšanje delovanja gibalnega sistema, ki je zaradi poškodbe ali okvare sklepa omejeno.

Fiziater z vami najprej opravi poglobljen pogovor o vaših težavah. Na podlagi klinične ocene lahko po potrebi opravi tudi ultrazvočno preiskavo, ki je že vključena v ceno pregleda. Ultrazvočna preiskava v veliki večini primerov učinkovito dopolni oceno poškodb in obolenj mišično-skeletnega sistema. Po analizi podatkov o vaših težavah, pridobljenih ob pogovoru, s kliničnim pregledom in ultrazvočno preiskavo, vam bo specialist fiziater svetoval glede nadaljnjega zdravljenja. To lahko vključuje zdravila ali injiciranje protivnetnih sredstev oz. blokad. Fiziater vam bo priporočil tudi ustrezne vaje za samopomoč in ustrezno fizioterapijo glede na vrsto vaših težav.

Prvi pregled pri ortopedu traja do 20 minut in je popolnoma neboleč. Izvid prejmete po v roku 1-3 dni po opravljenem pregledu.

Storitev izvajamo v Ljubljani, cena znaša 90 eur

Naročite se na storitev

Z izbiro storitve iz spodnjega seznama se lahko sami naročite na želeni termin. V prvem koraku izberete storitev, v naslednjem pa izberete datum in uro. Z oddajo svojih podatkov v zadnjem koraku potrdite naročilo na izbrani termin.

Naročite se na storitev v Ljubljani

Meni