Ultrazvok omogoča hitro ter zanesljivo preiskavo, s katero lahko zdravnik pregleda mehka tkiva in organe. Posebne priprave na pregled niso potrebne.

Ultrazvočna preiskava arterij je zanesljiva metoda, ki zdravniku omogoča ugotavljati arterijske bolezni. Z ultrazvočno preiskavo arterij nog lahko zdravnik oceni stopnjo motene prekrvavitve, lokalizira žilno okvaro in predlaga nadaljnje zdravljenje.

Z ultrazvokom ven zdravnik oceni stanje globokih in povrhnjih ven nog. Opredeli lahko bolezni, ki povzroča otekanje in bolečine v nogah. Pogosta bolezen je kronično vensko popuščanje, ki se kaže v obliki krčnih žil, oteklih gležnjev ter sprememb na koži.

Ultrazvočne preiskave enega dela telesa trajajo običajno od 15 do 30 min in so popolnoma neboleče. Izvid prejmete v roku 3 dni po opravljeni preiskavi.

Storitev izvajamo v Ljubljani in v Kopru, cena znaša 140 eur (v Ljubljani) oziroma 110 eur (v Kopru) za ultrazvočni pregled ožilja ene noge ter 260 eur za ultrazvočni pregled ožilja obeh nog (v Ljubljani) oziroma 190 eur (v Kopru).

Izberite lokacijo in se naročite na pregled

Z izbiro storitve iz spodnjega seznama se lahko sami naročite na želeni termin. V prvem koraku izberete storitev, v naslednjem pa izberete datum in uro. Z oddajo svojih podatkov v zadnjem koraku potrdite naročilo na izbrani termin.

Naročite se na storitev v Ljubljani
Naročite se na storitev v Kopru
Meni