Lasersko zdravljenje glivic na nohtih

je ambulantni poseg, s katerim zdravnik s pomočjo laserskega žarka pregreje noht in nohtno posteljico. Toplota žarka poškoduje in uniči glivice, ki se nahajajo v nohtu in pod njim.

Poseg je nekoliko boleč, vendar bolečina preneha takoj po zaključenem tretmaju. Poseg traja 10 min. Tretma  je treba ponoviti najmanj štirikrat v razmakih enega do dveh tednov. Ker je glivična okužba nohtov zelo trdovratna, je včasih potrebno izvesti več tretmajev. Boljši izid zdravljenja lahko pričakujete, če lasersko zdravljenje kombinirate s očiščenim nohtnim kanalom in odstranjeno oz. pobrušeno nohtno ploščo. Slednje izvede specializiran pediker, nato se oglasite v naši ambulanti še na laserski tretma. Lasersko zdravljenje glivičnih nohtov opravljamo vse leto, ne glede na letni čas.

Storitev izvajamo v Ljubljani. Cena storitve znaša 70 eur za prvi pregled in tretma. Za nadaljnje tretmaje je cena od 30 do 100 eur, odvisno od števila zdravljenih nohtov

Obvestilo pred naročilom na storitev:

Pred izvedbo teh storitev je potrebno opraviti triažni posvet, na katerem zdravnik specialist natančno opredeli vrsto in obseg ter ceno storitev, glede na vašo situacijo. Če se s predlaganim strinjate, se v ambulanti dogovorite za termin za izvedbo predlaganih storitev.

Naročite se na storitev v Ljubljani

Če ste specialistični pregled pri dermatologu ali kirurgu že opravili in imate izvid, lahko pri nas opravite nadaljnje zdravljenje brez ponovnega pregleda. Prosimo, da nas pokličete na telefonsko številko 030 704 429 ali nam pišete na info@ambulanta-zdravje.si, da dogovorimo vse potrebno za vaš obisk pri nas.

Meni