Lasersko odstranjevanje motečih kožnih izrastkov

je ambulantni poseg, s katerim zdravnik hitro in enostavno odstrani moteče kožne izrastke. Poseg zdravnik specialist izvede s pomočjo laserskega žarka, s katerim izreže oz. odlušči motečo kožno spremembo. Ker je laserski žarek zelo natančen, se pri odstranitvi poškoduje minimalni del kože. Šivanje ni potrebno. Poseg traja 20-30 min in je minimalno boleč. Na občutljivih delih telesa lahko občutek bolečine zmanjšamo z nanosom anestetične kreme ali z lokalnim anestetikom.

Poseg je zlasti primeren za odstranjevanje starostnih bradavic (seboroične keratoze), pecljatih izrastkov (mehki fibromi) ter starostnih pigmentacij in oblog okrog oči (ksantelazme). Odstranimo jih lahko kjerkoli na telesu, obrazu in v lasišču. Celjenje traja 1-2 tedna. Dokler se rožnata barva kože ne normalizira, svetujemo dobro zaščito pred soncem. Poseg se opravlja vse leto, tudi poleti.

Poseg izvajamo v Ljubljani. Cena storitve znaša od 90 do 230 eur, odvisno od števila in obsega odstranjenih izrastkov.

Obvestilo pred naročilom na storitev:

Pred izvedbo teh storitev je potrebno opraviti triažni posvet, na katerem zdravnik specialist natančno opredeli vrsto in obseg ter ceno storitev, glede na vašo situacijo. Če se s predlaganim strinjate, se v ambulanti dogovorite za termin za izvedbo predlaganih storitev.

Naročite se na storitev v Ljubljani

Če ste specialistični pregled pri dermatologu ali kirurgu že opravili in imate izvid, lahko pri nas opravite nadaljnje zdravljenje brez ponovnega pregleda. Prosimo, da nas pokličete na telefonsko številko 030 704 429 ali nam pišete na info@ambulanta-zdravje.si, da dogovorimo vse potrebno za vaš obisk pri nas.

Meni