Laserski tretma za akne

je ambulantni poseg, s katerim zdravnik s pomočjo laserja umirja aktivne akne in gladi brazgotine, ki nastanejo po njih. Prekomerno aktivne lojnice selektivno absorbirajo lasersko svetlobo in se segrejejo, kar zmanjša vnetje. Laser pri aknah pospeši celjenje in zmanjša možnost nastanka novih vnetnih sprememb ter pospešuje tvorbo in preoblikovanje kolagena. Z laserskim žarkom se zgladi brazgotine, ki so ostale po aknah. Če želimo dober rezultat, je treba poseg opraviti dovolj globoko, kar v večini primerov pomeni za pacienta nekaj dni drobnih krastic na tretiranem področju in do nekaj tednov rdečine, ki pa jo lahko prekrivate s korektorjem, pudrom ali barvno kremo.
Po posegu se ne smete sončiti, dokler se barva kože ne normalizira.
Poseg je minimalno boleč in traja 20-30 min. Običajno je za izboljšanje potrebnih 3-6 terapij v tedenskih razmakih.

Posege opravljamo v Ljubljani, cena znaša od 70-200 eur, odvisno od obsega tretmaja.

Obvestilo pred naročilom na storitev:

Pred izvedbo teh storitev je potrebno opraviti triažni posvet, na katerem zdravnik specialist natančno opredeli vrsto in obseg ter ceno storitev, glede na vašo situacijo. Če se s predlaganim strinjate, se v ambulanti dogovorite za termin za izvedbo predlaganih storitev.

Naročite se na storitev v Ljubljani

Če ste specialistični pregled pri dermatologu ali kirurgu že opravili in imate izvid, lahko pri nas opravite nadaljnje zdravljenje brez ponovnega pregleda. Prosimo, da nas pokličete na telefonsko številko 030 704 429 ali nam pišete na info@ambulanta-zdravje.si, da dogovorimo vse potrebno za vaš obisk pri nas.

Meni