Laserska odstranitev žilic

je neinvaziven ambulanti poseg, s katerim preko kože odstranjujemo popokane rdečkaste kapilare na obrazu in dekolteju in modrikaste mrežaste vene na nogah, ki presevajo skozi kožo. Laserski žarek vpliva le na krvno barvilo hemoglobin, ki ga vsebujejo žilne spremembe in pri tem ne poškoduje povrhnjice ter drugih struktur v podkožju. Toplota laserskega žarka uniči rdeče krvničke in stene žilic, ki se v nekaj tednih razgradijo in izginejo. Poseg običajno traja 15-45 min. Med posegom lahko občutite neprijeten, zbadanju podoben občutek, ki ga lajšamo s hlajenjem kože. Prvi mesec po posegu vam svetujemo izogibanje soncu in ustrezno zaščito pred morebitnim izpostavljanjem soncu. Dva tedna po odstranitvi žilic na nogah je potrebno nositi kompresijske nogavice. Za popolno odstranitev običajno zadostujejo 3-4 tretmaji. Primeren čas za odstranitev je od jeseni do spomladi.

Poseg izvajamo v Ljubljani. Cena znaša od 90 do 200 eur, glede na obseg odstranitve.

Obvestilo pred naročilom na storitev:

Pred izvedbo teh storitev je potrebno opraviti triažni posvet, na katerem zdravnik specialist natančno opredeli vrsto in obseg ter ceno storitev, glede na vašo situacijo. Če se s predlaganim strinjate, se v ambulanti dogovorite za termin za izvedbo predlaganih storitev.

Naročite se na storitev v Ljubljani

Če ste specialistični pregled pri dermatologu ali kirurgu že opravili in imate izvid, lahko pri nas opravite nadaljnje zdravljenje brez ponovnega pregleda. Prosimo, da nas pokličete na telefonsko številko 030 704 429 ali nam pišete na info@ambulanta-zdravje.si, da dogovorimo vse potrebno za vaš obisk pri nas.

Meni