O nas

Naši specialisti

O nas

Naši specialisti

dr. med., specialistka dermatovenerologije

Ana Slana

Dobro sodelovanje in zaupanje med bolnikom in zdravnikom sta temelja za uspešno zdravljenje. Zato si pri vsakem pacientu prizadevam ustvariti in vzdrževati oboje.

Za dr. Slano je dober dan v ambulanti tisti, ki prinese zadovoljstvo na obeh straneh: pri bolniku, ki dobi odgovore na vprašanja, pomoč pri težavi ali le zagotovilo, da bo še vse dobro, in pri njej kot zdravnici, ko občuti, da je k temu pripomogla. Poseben pomen pripisuje vlogi zdravnika v času poplave informacij iz medijev in interneta. Svoje paciente ozavešča o pomembnih in resničnih dejstvih na njim razumljiv način.

Je članica Združenja dermatovenerologov Slovenije in Mednarodnega dermoskopskega združenja (International Dermoscopy Society). Kot soavtorica je sodelovala pri nastanku slovenskih Priporočil za odkrivanje in zdravljenje kroničnega venskega popuščanja.

Študij medicine je zaključila na Medicinski fakulteti Univerze v Ljubljani. Leta 2010 je opravila specialistični izpit s pohvalo. Od takrat deluje na področjih splošne dermatologije, dermatoonkologije, dermatokirurgije, otroške dermatologije in flebologije. Do leta 2016 je bila zaposlena na Dermatovenerološki kliniki v Ljubljani, od 2017 pa dela v zasebnih dermatoloških ambulantah. V Ambulanti ZDRAVJE je nosilka dejavnosti dermatologije.

Naroči se na pregled v Ljubljano

Storitve specialista:

dermatološki pregledi kože, dermatološki pregledi lasišča, dermatološki pregledi nohtov, diagnosticiranje in zdravljenje glivic na nohtih, odstranitve motečih kožnih sprememb s tekočim dušikom in laserjem, pomlajevanje s kemičnimi pilingi ali PRP ali laserjem, pregledi z dermatoskopom

Od prvega klica do storitve že v 10 dneh.

Izjave pacientov, ki so nam zaupali svoje zdravje

Meni