O nas

Naši specialisti

O nas

Naši specialisti

Mirko Milčič
dr.med., specialist ortopedske kirurgije

Milko Milčič

»Odnos med bolnikom in zdravnikom temelji na zaupanju, ki predstavlja etično odgovornost zdravnika. V klinični praksi vedno izpostavljam dobrobit pacientov in si prizadevam za dobro počutje vseh bolnikov.”

Dr. Milčič se z ortopedsko kirurgijo ukvarja od l. 2004. L. 2009 je specializiral iz ortopedske kirurgije na Ortopedski kliniki v Ljubljani. Od l. 2010 je zaposlen na kliničnem oddelku za ortopedijo UKC Maribor.

Sodeloval je s številnimi ustanovami in se izpopolnjeval na področju protetike in hrbtenične kirurgije. S kirurgijo hrbtenice se ekskluzivno ukvarja od l. 2017. Sodeloval je pri uvajanju novih metod minimalno invazivne kirurgije hrbtenice in sakroiliakalnega sklepa. Usposobljen je za izvedbo najzahtevnejših rekonstruktivnih posegov na hrbtenici. V ožje področje njegove dejavnosti sodi sagitalna analiza ravnovesnih odnosov hrbtenice, ki je vse bolj zastopana tudi v svetu.urgije roke pa so najbolj pogosti pacienti s sindromom zapestnega prehoda oziroma karpalnim kanalom, sprožilnim prstom oziroma Trigger finger ter Dupuytrenovo kontrakturo. 

Trenutno je njegov največji izziv izvedba znanstvenih projektov na področju spinopelvične funkcije in posturalne antropologije.

Storitve specialista:

analiza telesne drže, ortopedija, težave s hrbtenico, zdravljenje hernije diskus

Od prvega klica do storitve že v 10 dneh.

Izjave pacientov, ki so nam zaupali svoje zdravje

Meni