O nas

Naši specialisti

O nas

Naši specialisti

Mateja Sirše, dr.med., specialistka ortopedije
dr.med., specialistka ortopedije

Mateja Sirše

”Pri delu se vedno trudim vživeti v pacientove težave in mu prisluhniti. Samo z upoštevanjem življenjskega sloga pacienta, njegovih pričakovanj in znanja kirurga je možen uspeh.”

Dr. Mateja Sirše se ukvarja s svetovanjem glede vseh sklepov, prav posebej pa je specializirana za zdravljenje težav s koleni. 

Študijsko pot je začela na Medicinski fakulteti v Mariboru. Eno leto je študirala na Univerzi v Mainzu, Nemčiji, kjer je pridobivala dodatna znanja iz psihosomatike in športne medicine. Že kot študentka je delala na večih bolnišnicah v tujini, tudi v specializiranih rehabilitacijskih centrih, po končani fakulteti pa nekaj časa v ambulanti družinske medicine. Po končani Medicinski fakulteti je pričela z opravljanjem specializacije iz ortopedske kirurgije. Tekom specializacije je dodatna znanja pridobivala s strani večih strokovnjakov doma in po svetu, pri čemer gre posebej izpostaviti kroženje na Ortopedski bolnišnici Speising na Dunaju in na privatni ortopedski kliniki v Švici. Zanimanje za regenerativno ortopedijo je nadgradila tudi z doktorskim študijem, kjer preučuje vpliv naravnih učinkovin na matične celice in obnovo hrustanca. Je avtorica večih znanstvenih člankov in strokovnih prispevkov na konferencah.

Je dobitnica številnih prestižnih nagrad in članica različnih domačih in mednarodnih ortopedskih društev. Priznana je zaradi svojega raziskovalnega zanimanja ter prizadevne oskrbe in podpore bolnikom.

Dr. Sirše meni, da je posebno poslanstvo zdravnika da ljudi ne le zdravi in pravilno postavlja diagnoze, temveč jih s pojasnili in nasveti tudi opolnomoči na poti do zdravja.

Storitve specialista:

konzervativno zdravljenje kolena in stopala brez operacije, ohranitvena kirurgija kolena in stopala, poškodbe in obrabe kolena in stopala, zdravljenje s trombocitno plazmo in matičnimi celicami

Od prvega klica do storitve že v 10 dneh.

Izjave pacientov, ki so nam zaupali svoje zdravje

Meni