O nas

Naši specialisti

O nas

Naši specialisti

Ingrid Sambt, dr.dent.med.
dr.dent.med.

Ingrid Sambt

“Dober dan v ambulanti je, ko vidim, da sem s svojim znanjem dosegla krasen rezultat in da
pacienti odhajajo iz ambulante zadovoljni in srečni”

Dr. Sambt se ukvarja s celostnim pristopom k ustvarjanju lepih in zadovoljnih nasmehov in ustvarjanju obraznih simetrij z neinvazivnim estetskimi posegi. V Ambulanti Zdravje izvaja aplikacije Botoxa in dermalnih polnil.

Ingrid Sambt je študij na Medicinski fakulteti zaključila na odseku za Stomatologijo. Kot zobozdravnica z Licenco je pričela z delom na RTV Slovenija, vzporedno pa je opravljala zahtevnejše posege na privatnih klinikah. Z delom je nadaljevala v ZD Center, Ljubljana. Leta 2010 je po poglobljenem študiju v Veliki Britaniji pričela z neinvazivnimi estetskimi posegi obraza in vratu in se ob neprestanem izobraževanju odločila za odprtje lastne ambulante za te posege. Leta 2018 se je odločila za samostojno, zasebno pot. 

Pri delu s pacienti se ji zdi bistvenega pomena komunikacija, saj se z zaupanjem dosegajo boljši rezultati. Poslanstvo v svojem delu je našla s kombinacijo dveh področij –najprej ustvari krasen nasmeh, ki ga nadgradi z estetsko medicino, da ustvari še harmonijo obraza in naraven, mladosten videz, ki povrne obrazu svežino in da pacientu nov elan.

Storitve specialista:

pomlajevanje z botoksom in dermalnimi polnili

Od prvega klica do storitve že v 10 dneh.

Izjave pacientov, ki so nam zaupali svoje zdravje

Meni