O nas

Naši specialisti

O nas

Naši specialisti

ernest novak
dr.med., specialist splošne kirurgije

Ernest Novak

“Najpomembnejše mi je razumevanje edinstvene perspektive vsakega posameznika. Interpretacija pacientovih želja zahteva tudi veliko izkušenj in vešče komunikacije s pacienti. Kvalitetni kirurški posegi ne morejo biti narejeni »na hitro«, saj kirurgija ni tekma s časom.”

Ernest Novak ima več kot 25 let izkušenj na področju plastične, rekonstruktivne in estetske kirurgije ter kirurgije roke in opeklin.

K njemu v prvi vrsti prihajajo pacienti z rakastimi in nerakastimi spremembami kože, na področju kirurgije roke pa so najbolj pogosti pacienti s sindromom zapestnega prehoda oziroma karpalnim kanalom, sprožilnim prstom oziroma Trigger finger ter Dupuytrenovo kontrakturo.

Leta 2001 je opravil specialistični izpit iz splošne kirurgije, leto kasneje pa subspecialistično izobraževanje iz plastične, rekonstrukcijske in estetske kirurgije.

Naroči se na pregled v Ljubljano

Storitve specialista:

Blefaroplastika, Dermatologija in odstranjevanje, Dupuytrenova kontraktura, Ganglioni, Izrezi kožnega raka z enostavno in zahtevno rekonstrukcijo, Izrezi kožnih sprememb, Izrezi podkožnih tvorb, Karpalni kanal, Pomlajevanje obraza in telesa, Trigger finger, Ulnarni živec

Od prvega klica do storitve že v 10 dneh.

Izjave pacientov, ki so nam zaupali svoje zdravje

Meni