Flebektomija

je ambulanti poseg v lokalni anesteziji, s katerim zdravimo povrhnje vene. Pri tem posegu se vam skozi drobne zareze v koži odstrani vidne krčne žile. Rezi ne puščajo brazgotin. Poseg traja v povprečju 1 uro in ni boleč, saj se uporablja lokalni anestetik. Po operaciji se vam namesti kompresijska nogavica, ki jo je potrebno nositi 3 tedne posegu. Takoj po operaciji lahko hodite in se vrnete k vsakodnevnim opravilom. Izjema je telovadba in nošenje težjih bremen, ki se jim v prvem mesecu po posegu izogibajte. Zaradi preprečevanja nastanka krvnih strdkov si je potrebno 7 dni po opravljeni flebektomiji aplicirati injekcije proti strjevanju krvi.

 Storitev izvajamo v Ljubljani, cena znaša 680 eur.

Obvestilo pred naročilom na storitev:

Pred izvedbo te storitve je potrebno opraviti UZ pregled ven, ki poda jasno sliko o stanju vašega venskega ožilja nog ter vrsti in obsegu potrebnih ukrepov za zdravljenje.

Naročite se na storitev v Ljubljani

Naročite se na storitev v Kopru

Če ste UZ pregled ven nog že opravili in imate izvid specialista, lahko pri nas opravite nadaljnje zdravljenje brez ponovnega pregleda. Prosimo, da nas pokličete na telefonsko številko 030 704 429 ali nam pišete na info@ambulanta-zdravje.si, da dogovorimo vse potrebno za vaš obisk pri nas.

Meni