Lasersko pomlajevanje je neinvaziven ambulantni postopek, ki ga izvajamo s pomočjo medicinskega laserja Fotona, z namenom izboljšanja izgleda in upočasnitve staranja kože. Gre za inovativno lasersko zdravljenje znakov staranja, ki uspešno nadomešča kirurški ”facelifting” – je varno, brez operacije, igel in anestezije. Lasersko zdravljenje izvajamo na zunanji površini obraza (in ustni sluznici lic) s kombinacijo dveh medsebojno dopolnjujočih valovnih dolžin laserskega sistema Fotona (Er:Yag in Nd:Yag) in tako obnavljamo vse plasti kože.

Zdravnik očisti kožo, vam nadene zaščitna očala in nato žarke usmerja po površini vašega obraza. Pri terapiji sta v uporabi dve vrsti laserskega žarka, ki omogočata izvajanje različnih pomlajevalnih programov (Fotona 3D, 4D, SmoothEye in LipLase). Oznaki 3D in 4D se nanašata na število korakov zdravljenja (FRAC3®, PIANO® in SupErficial™, SMOOTH).

Na uvodnem pregledu vam zdravnik svetuje, kateri in koliko postopkov bi bilo za vas najbolj primerni in kaj lahko pričakujete. Posamezna terapija traja od 30 do 60 minut.  Lasersko pomlajevanje je načeloma neboleče, zaradi gretja kože z laserskimi žarki se lahko pojavi blaga pekoča bolečina, ki traja še nekaj ur po terapiji. Po terapiji sta možni blaga rdečica in oteklina, ki trajata nekaj dni. Takoj se lahko vrnete k vsakodnevnim aktivnostim. V času terapij je nujna uporaba zaščitnih sredstev kože pred sončnimi žarki (kreme z visokim zaščitnim faktorjem). Končni učinek terapij bo postopno viden v nekaj mesecih. Za dober učinek se priporočajo vsaj 3 zdravljenja z vmesnimi 4-tedenskimi presledki.

Storitev izvajamo v Ljubljani, cena znaša 150 eur za eno terapijo pomlajevanja predela okrog oči (Smooth Eye), 150 eur za eno terapijo pomlajevanja ustnic (Lip Lase), 250 eur za eno terapijo 3D laserskega pomlajevanja obraza in 350 eur za eno terapijo 4D laserskega pomlajevanja obraza.

Obvestilo pred naročilom na storitev:

Pred izvedbo teh storitev je potrebno opraviti posvet o pomlajevanju, na katerem zdravnik specialist natančno opredeli vrsto in obseg ter ceno storitev, glede na vašo situacijo. Če se s predlaganim strinjate, se v ambulanti dogovorite za termin za izvedbo predlaganih storitev. 

Če ste specialistični posvet že opravili,  lahko pri nas opravite nadaljnje zdravljenje brez ponovnega pregleda. Prosimo, da nas pokličete na telefonsko številko 030 704 429 ali nam pišete na info@ambulanta-zdravje.si, da dogovorimo vse potrebno za vaš obisk pri nas.

Meni