Nekirurško pomlajevanje obraza in telesa

Nekirurško pomlajevanje obraza in telesa

Za vse tiste, ki ne želite invazivnih posegov na obrazu in telesu, nudimo kakovostne tretmaje s področja neinvazivne dermatologije.

Ob obisku v ambulanti opravimo:

  • posvet in načrt postopkov pomlajevanja,
  • nekirurško lasersko pomlajevanje obraza ter
  • kemične pilinge obraza in trupa.
+0

posegov letno

+0

opravljenih zdravstvenih storitev

1,0 od 5,0

povprečna ocena
(ocenilo nas je 500+ strank)

Včasih so težave, povezane s staranjem naše kože, lahko odpravljive z neinvazivnimi in nekirurškimi pristopi. V Ambulanti ZDRAVJE nudimo pomoč pri pomlajevanju videza in odpravi številnih kožnih nevšečnosti, povezanih s staranjem.

  • Želite bolj mladosten videz svojega telesa in obraza?
  • Želite odstraniti moteče melazme in pigmentne madeže?
  • Želite zgladiti gube in povrniti mladosten videz obrazu?
  • Želite odstraniti žilice na obrazu? 

Če med naštetimi težavami najdete tudi svojo, bo naša ambulanta prava rešitev za vas. Ob specialističnem pregledu vam lahko svetujemo različne postopke pomlajevanja vaše kože, vključno s kemičnimi pilingi, kjer uporabljamo različne koristne in varne aktivne učinkovine.

Prav tako s postopki 3D in 4D pomlajevanja kože, kjer spodbujamo tvorbo naravnega kolagena, povrnemo vaši koži in obrazu polnost ter čvrstost. Vašo kožo globinsko obdelamo z laserjem, ki dolgotrajno pripomore k novemu mladostnemu videzu.

Za vas bosta poskrbeli Ana Slana, dr. med., spec. dermatovenerologije, in Tamara Klarić, dr. med., spec. splošne kirurgije.

Od prvega klica do storitve že v 10 dneh.

Oglejte si naše čakalne dobe za samoplačniške storitve

Naroči se

Z izbiro storitve iz spodnjega seznama se lahko sami naročite na želeni termin. V prvem koraku izberete storitev, v naslednjem pa izberete datum in uro. Z oddajo svojih podatkov v zadnjem koraku potrdite naročilo na izbrani termin.

Izjave pacientov, ki so nam zaupali svoje zdravje

Naši zdravniki specialisti

Sorodne vsebine

Meni