Botoks je eden izmed najbolj priljubljenih estetskih tretmajev na svetu, od leta 2001 je odobren za kozmetično glajenje drobnih linij in gubic na zgornjem delu obraza. Botoks je nevromodulator, kar pomeni, da blokira signale od živcev do mišic. Na ta način sprosti mišice na obrazu, prepreči njihovo krčenje in tako zmehča drobne linije gubic.

Raziskave so pokazale, da botoks najbolj koristi ljudem v starostni skupini med 25 in 60 let. Gre za enostaven, varen, neboleč in zelo učinkovit način pomlajevanja, ki ublaži ali celo povsem odpravi izrazne – mimične gube. 

Postopek je primeren za odpravljanje:

  • vodoravnih gub na čelu,
  • navpičnih gub med obrvmi,
  • drobnih gubic ob zunanjih očesnih kotičkih (smejalne gubice),
  • smejalnih gub na nosu,
  • navpičnih in vodoravnih gub na vratu,
  • drobnih gubic ob robu zgornje in spodnje ustnice,
  • hiperhidroze oz. prekomernega potenja.

Učinek traja približno 4 mesece in je odvisen od vrste produkta ter njegove doze. Po tem času je smiselno postopek ponoviti.

Poseg je neboleč, zato anestezije ne uporabljamo, ob nanosu pa se lahko pojavi zbadajoč ali pekoč občutek. Takoj po posegu lahko uporabite prekrivna ličila in se vrnete k vsakodnevnim aktivnostim. 

Storitev izvajamo v Ljubljani. Cena znaša 125 eur za glajenje gub na čelu, 150 eur za gube med očmi, 150 eur za gube okrog oči ter 150 eur za gube na vratu. Cena za hkratni tretma 3 con (med obrvmi+čelo+okrog oči) znaša 300 eur. Pri moških je cena lahko višja, saj se injicira večja količina botoksa.

Cena za tretma zdravljenja hiperhidroze naša 450 eur.

Obvestilo pred naročilom na storitev:

Pred izvedbo postopka je potrebno najprej opraviti pregled in posvet pri zdravnici, ki aplikacije izvaja. Na posvetu boste izvedeli ali je metoda za vas primerna, kolikšno količino botoksa bi bilo potrebno uporabiti in katera je optimalna rešitev za vašo situacijo. 

Če ste posvet že opravili,  lahko pri nas opravite nadaljnje zdravljenje brez ponovnega pregleda. Prosimo, da nas pokličete na telefonsko številko 030 704 429 ali nam pišete na info@ambulanta-zdravje.si, da dogovorimo vse potrebno za vaš obisk pri nas.

Meni