Osebje

Na Medicinski fakulteti v Ljubljani je diplomiral leta 2008. Leta 2013 je zaključil s specializacijo iz družinske medicine. Leta 2014 je pridobil naziv hipnoterapevta v okviru Društva za medicinsko hipnozo Slovenije. V letih 2013 do 2016 je zaključil Praktikum I in II usposabljanja za terapevta kognitivno vedenjske terapije ter se vključil v zadnjo, III supervizijsko stopnjo.

Dela v ambulanti družinske medicine, kjer obravnava akutne in kronične težave bolnikov. Pri zdravljenju sodeluje z zdravniki drugih specialnosti, patronažno in socialno službo ter drugimi službami, ki so pomembne za kakovostno obravnavo posameznika in skupnosti. Pri svojem delu posveča posebno pozornost celostnemu oziroma biopsihosocialnemu principu obravnave posameznika, ki temelji na obravnavi bolezni posameznika na telesnem, duševnem in socialnem področju in poudarja sodelovanje med zdravnikom in bolnikom pri izbiri in načrtovanju zdravljenja.

V zadnjih letih se posveča medicini življenjskega sloga, ki prihaja v ospredje kot prednostni način preprečevanja in zdravljenja nenalezljivih kroničnih bolezni.

V svojem prostem času se ukvarja s številnimi športi, kot so gorsko kolesarjenje, tek, smučanje in jadranje na deski.