Osebje

Leta 2001 je diplomirala na Medicinski fakulteti v Ljubljani, leta 2010 je opravila specialistični izpit iz splošne kirurgije. Doktorski študij je opravila na Ekonomski fakulteti v Ljubljani v programu Poslovodenje in organizacija, kjer je doktorirala leta 2014 na temo zagotavljanja kakovosti in varnosti v zdravstvu. Trenutno izvaja izobraževanja iz te tematike v sklopu obveznih vsebin za zdravnike pripravnike.

Takoj po diplomi se je pričela ukvarjati predvsem z žilno kirurgijo s področja rekonstrukcije žilnih pristopov in kirurgije krčnih žil. Tekom let je razvila tehniko diagnosticiranja in operiranja krčnih žil pod kontrolo ultrazvoka. Sedaj že dobrih deset let izvaja ultrazvočno vodeno maloinvazivno metodo operacije krčnih žil s pomočjo znotraj žilnega laserja oziroma radiofrekvenčne sonde. Opravlja tudi diagnostične ultrazvoke povrhnjega venskega sistema.

V prostem času se zelo rada giba v naravi, kjer jo vedno spremlja njen kuža Pax. Zaposlijo jo tudi njeni otroci, s katerimi se rada ukvarja tako na šolskem področju, kot tudi športnem in bolj zgodovinskem ter umetniškem.