Aktualno

Arhiv

Okrepljena ekipa fizioterapevtov v Ambulanti Zdravje AS

Okrepljena ekipa fizioterapevtov v Ambulanti Zdravje AS

Ambulanti Zdravje AS sta se pridružila fizioterapevta s specialnimi znanji, Borut Vrhovnik in Samir Subaie.

Ekipi petih fizioterapevtov, ki v Ambulanti Zdravje AS skrbijo za fizioterapevtske obravnave mišično – skeletnega sistema v tesnem sodelovanju s timom zdravnikov: ortopedom, fiziatrom, travmatologom in splošnim kirurgom, sta se pridružila še dva izkušena in uveljavljena fizioterapevta.

Borut Vrhovnik je specialna podiplomska znanja za obravnavo miofascialnega, živčnega in sklepnega sistema pridobival v tujini. Danes jih uporablja za zdravljenje ortopedstkih, športnih, pediatričnih in nevroloških bolnikov, tako doma kot v tujini. Verjame v individualno obravnavo pacienta ter prilagojeno fizioterapevtsko obravnavo v kombinaciji s terapevtsko vadbo. Z usmerjenim pristopom pomaga tudi primerom, nad katerimi so drugi že obupali.

Samir Subaie ima izkušnje z rehabilitacijo bolnikov po težkih operacijah in nevroloških okvarah, kot so kapi in poškodbe možganov zaradi nesreč. Poleg tega ima izkušnje s fizioterapijo za športnike.  Njegov cilj je bolnikom ponuditi najkakovostnejšo obravnavo, ki jo potrebujejo po travmatičnem dogodku, zato ključ do uspeha vidi v prijaznem in strokovnem pristopu do pacientov.

Na preventivno ali kurativno fizioterapevtsko obravnavo ali specialistični pregled se naročite tukaj.

Write a Comment