Aktualno

Arhiv

Obvestilo za stranke, naročene na fizioterapevtske obravnave

Obvestilo za stranke, naročene na fizioterapevtske obravnave

Z namenom omejitve širjenja okužbe s koronavirusom, smo sprejeli nekatere ukrepe.

Na ZVD Zavodu za varstvo pri delu, kjer se izvajajo fizioterapevtske obravnave za stranke Zdravje AS, so z namenom, da bi čim bolj zaščitili vse stranke, obiskovalce in zaposlene sprejeli nekaj ukrepov za omejitev širjenja koronavirusa.

 V primeru da imate znake, ki kažejo na okužbo s koronavirusom (povišana telesna temperatura, kašelj, občutek pomanjkanja zraka, oteženo dihanje), o tem po telefonu ali elektronski pošti obvestite svojega izbranega zdravnika. NE HODITE V AMBULANTO NENAPOVEDANO, da ne okužite drugih.

 V primeru, da ste se v zadnjih 14 dneh zadrževali v Italiji oziroma ste bili v tem času v drugih krajih v in izven Evrope v katerih so bili ugotovljeni primeri koronavirusa, vas prosimo, da NE PRIHAJATE NA FIZIOTERAPEVTSKE OBRAVNAVE. 

 Prav tako vas prosimo, da ne prihajajte v primeru da kašljate, ste prehlajeni ali imate povišano telesno temperaturo.

 V kolikor po 14 dneh ne kažete več znakov, značilnih za omenjeni virus, vas prosimo, da nas predhodno kontaktirate, da se dogovorimo za nov termin obravnave. Kontaktirate nas lahko na e-naslov info@ambulanta-zdravje.si.

Prosimo vas, da se ob vstopu v stavbo držite navodil varnostnega in zdravstvenega osebja, ki vas bo pričakalo na recepciji. Ob prihodu si boste razkužili roke, izpolnili vprašalnik povečanih tveganj (4 vprašanja), izmerjena pa vam bo tudi telesna temperatura.

Za upoštevanje navodil se vam najlepše zahvaljujemo!