Aktualno

Arhiv

Novost v ponudbi Ambulante Zdravje AS

Novost v ponudbi Ambulante Zdravje AS

V Ambulanti Zdravje AS je odslej možno opraviti tudi specialistični pregled za patologije s področja obraza, ki ga opravlja maksiofacialni kirurg doc. dr. Aleš Vesnaver, dr. med.

Dr. Vesnaver pacientom pomaga v primeru nočnega škripanja z zobmi, stiskanja, pokanja, zatikanja in bolečin v čeljustnem sklepu. Obravnava in lasersko odstranjuje tudi hemangiome in druge spremembe v ustih, na ustnicah in na obrazu. V Ambulanti Zdravje AS v okviru kirurške ambulante opravlja specialistične preglede za patologijo s področja obraza, ustne votline, nosu in obnosnih votlin ter čeljustnega sklepa.

Pregled pri dr. Vesnaverju običajno traja 30 minut, če stranka prinese s seboj slike in dokumentacijo pa približno 1 uro. Cena prvega pregleda je 68 EUR, za pregled z 2D in 3D posnetki pa 100 do 150 EUR. Prednost zdravljenja v Ambulanti Zdravje AS je, da se lahko pacient takoj po pregledu že dogovori za termin posega ali nadaljnjega zdravljenja, kot je: laserska odstranitev hemangioma, injiciranje botulina v žvečne mišice, izpiranje čeljustnega sklepa.

Na specialistični pregled pri dr. Vesnaverju se naročite tukaj.

Doc. dr. Aleš Vesnaver, dr. med., specialist maksiofacialni kirurg se v okviru maksilofacialne kirurgije bolj poglobljeno ukvarja z zdravljenjem okvar temporomandibularnega sklepa, napredno dentalno implantologijo, ortognatsko kirurgijo, zdravljenjem poškodb maksilofacialnega področja, lasersko kirurgijo in popoškodbenimi rekonstrukcijami.