Aktualno

Arhiv

10-% popust na vse storitve Ambulante ZDRAVJE

10-% popust na vse storitve Ambulante ZDRAVJE

Leto 2020 se le približuje koncu in tudi v Ambulanti ZDRAVJE neučakano pričakujemo novo leto v upanju, da bomo lahko še naprej pomagali našim strankam na poti do zdravja. Ker pa želimo navkljub vsem slabim novicam na področju zdravja ponuditi nekaj pozitivnega v tem decembrskem času, smo za vas pripravili posebno ugodnost.

Posebna ugodnost do konca meseca

Na novi lokaciji nudimo 10-% popust na vse specialistične in diagnostične preglede pri ortopedu, fiziatru in splošnem kirurgu.

Nudimo:

Izvedba storitev na novi lokaciji

V želji po pozitivni spremembi smo se prav tako v začetku meseca preselili na novo lokacijo, in sicer v kompleks ZVD (Zavod varstva pri delu) na naslovu Pot k Izviru 6, 1260 Ljubljana – Polje (nekdanja Chengdujska cesta 25).

Na novi lokaciji omogočamo:

  • brezplačno parkiranje na parkirišču ZVD, kjer je vedno na voljo prosto parkirno mesto;
  • sprejem na novi recepciji, ki se nahaja v prvem nadstropju desno, čisto na koncu hodnika;
  • nove prostore, v katerih se boste počutili dobro in sproščeno;
  • sodobno opremo in oskrbo kot smo jo nudili do zdaj.

Kako koristiti ugodnost?

Ugodnost velja cel mesec december, do vključno 31. 12. 2020. Če se boste na izbrane storitve naročili znotraj tega obdobja in bo storitev izvedena do vključno 29. 1. 2021, boste po izvedbi vplačali samoplačniško storitev po ponujenem 10-% znižanju.

Na storitev se lahko naročite:

  • po telefonski številki 030 704 429 od ponedeljka do petka med 8. in 15. uro,
  • po elektronski pošti info@ambulanta-zdravje.si,
  • prek izpolnjenega spodnjega obrazca (vas pokličemo in dorečemo točen termin obiska).

V času praznikov (25. 12. in 31. 12.) bo ambulanta zaprta, a naročniška služba dela. Za naročila, ki jih bomo prejeli v tem času, bo popust prav tako upoštevan.

Na obravnavo pridite popolnoma zdravi, ob obisku stavbe ZVD in naše ambulante pa lahko pričakujete tudi merjenje temperature. Prav tako je obvezno nošenje zaščitnih mask v vseh skupnih prostorih.

V primeru dodatnih vprašanj vam nanje z veseljem odgovorimo po telefonu ali elektronski pošti. Veseli bomo tudi vašega obiska.